بدافزار جدید در كمین دستگاه های مجهز به اینترنت اشیا
به گزارش وب كنفرانس كارشناسان امنیتی اخیرا از انتشار یك بدافزار جدید خطرناك اطلاع داده اند كه می تواند دستگاه های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT ) را هك كند و هكرها به اطلاعات موجود در آن نفوذ پیدا كنند.
به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، این روزها كه اخبار گوناگونی از جانب رسانه های مختلف در خصوص انتشار بدافزارهای جدید و پیشرفته و نفوذ و دسترسی مجرمان سایبری و هكرها به اطلاعات و حریم خصوصی كاربران در فضای مجازی منتشر می شود، خیلی از كارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری در تلاشند تا با كشف و پیدا كردن بدافزار، صدمه پذیری و حفره های امنیتی جدید بتوانند امنیت دستگاه های هوشمند را افزایش داده و به شركت های توسعه دهنده نرم افزار و سخت افزارهای مختلف اخطار دهند كه هرچه سریع تر مشكلات مربوطه را برطرف كنند.
حالا اخیرا گزارش های جدیدی در وب سایت زد دی نت انتشار یافته است كه نشان داده است بدافزار جدیدی تحت عنوان سیلكس (Silex) قادر خواهد بود تمامی دستگاه های الكترونیكی و گجت های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا (IoT) را هك كند و به هكرها و مجرمان سایبری پشت پرده آن این امكان را بدهد تا به اطلاعات خصوصی و حریم شخصی كاربران دسترسی و نفوذ پیدا كنند.
آمارها حاكیست كه بالغ بر دو هزار دستگاه تابحال با این بدافزار جدید از كار افتاده و در ظرف تنها چند ساعت توانایی خویش را برای اتصال به اینترنت و همینطور سایر امكاناتش از دست داده است. طبق گزارش هایی كه تابحال عرضه شده است، این بدافزار تابحال بالغ بر ۳۵۰ دستگاه هوشمند و الكترونیكی را هك كرده است.
حملات بدافزارها، باج افزارها و ویروس های كامپیوتری كه در سال ۲۰۱۷ در مقایسه با سال های گذشته به بیش ترین حد خود رسیده بود، حالا بر مبنای تازه ترین تحقیقات صورت گرفته، پیشبینی شده است كه سال جاری میلادی حملات سایبری توسط بدافزارهای جدید ركورد خواهند زد.
محققان و متخصصان امنیت سایبری پیشتر اعلام نموده بودند كه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دستگاه الكترونیكی كه قابلیت پشتیبانی از اینترنت اشیا ( IoT) را دارند، در معرض هك شدن و حملات سایبری و بدافزاری قرار دارند.
این وسایل الكترونیكی كه شامل كامپیوتر، گوشی هوشمند، اسپیكر هوشمند و سایر گجت های متصل به اینترنت می شوند، به هكرها و مجرمان سایبری این امكان را می دهد تا به اطلاعات و داده های شخصی و خصوصی كاربران دسترسی پیدا كنند.
بدافزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و باعث لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.
برخی دیگر از كارشناسان و تحلیلگران فعال در شركت مك آفی هم در گزارش خود خاطرنشان كرده بودند كه یكی از دلایلی كه بدافزارها امسال میلادی رشد بیشتری خواهند كرد و حملات بدافزاری و سایبری ركورد خواهد زد، وفور گجت های هوشمند متصل به اینترنت خانگی همچون ساعت هوشمند و اسپیكرهای هوشمند است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب