چرا ساختن یک ربات سرآشپز سخت است؟

چرا ساختن یک ربات سرآشپز سخت است؟

به گزارش وب کنفرانس، سیستم های خودکار امکان دارد هزینه های نیروی کار را در طول زمان کاهش دهند، اما خیلی از آنها قیمت اولیه بالایی دارند.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا، در دوران بعد از کووید که رستوران های زنجیره ای با کمبود نیروی کار و هزینه های فزاینده و همینطور سفارش هایی که اشتباه آماده می شدند، دست و پنجه نرم می کنند، بسیاری حالا به دنبال راه هایی برای خودکارسازی دست کم بعضی از عملکردها در آشپزخانه هستند.
به نقل از دی اچ، رستوران چیپوتل (Chipotle) که هزینه نیروی کار امسال در آن به ۲.۷ میلیارد دلار یا یک چهارم درآمد آن می رسد، درحال آزمایش اتوکادو است. دستگاهی که می تواند آووکادو را در عرض ۲۶ ثانیه برش دهد و هسته آنرا خارج کند. رستوران وایت کسل (White Castle) هم سیستمی به نام فلیپی (Flippy) برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده و سایر اقلام در ۱۸ نقطه در ایالات متحده نصب کرده است. رستوران سوییت گرین (Sweetgreen)، یک سیستم خودکار تولید سالاد به نام اینفینیت کیچن (Infinite Kitchen) را در حدود ۱۲ رستوران از ۲۴۰ رستوران خود تا آخر سال جاری خواهد داشت.
اما باوجود علاقه زیاد به حضور ربات ها در آشپزخانه و سال ها تلاش، آنها هنوز نتوانسته اند کار را بر عهده بگیرند.
برخلاف کارخانه های خودروسازی یا انبارهای آمازون که برای انجام اقدامات تکرارشونده به ربات ها متکی هستند، آشپزخانه های رستوران ها با انجام چند کار همزمان پیش می روند. برگرداندن پنکیک به سیستمی متفاوت از سیستمی که قهوه تولید می کند یا اسپاگتی می سازد، نیاز دارد. علاوه بر این، تولید غذاهای بالقوه چسبنده یا پنیری به این مفهوم است که ربات ها برای حفظ استانداردهای ایمنی مواد غذایی باید به سادگی تمیز شوند.
در حالیکه سیستم های خودکار امکان دارد هزینه های نیروی کار را در طول زمان کاهش دهند، خیلی از آنها برچسب قیمت اولیه بالایی دارند.
همینطور جا دادن یک سیستم خودکار در آشپزخانه های کوچک یا بازسازی کل آشپزخانه آسان نیست.
رستوران سوییت گرین هفت هفته طول کشید تا مکان خویش را در نزدیکی مدیسون اسکوئر گاردن در نیویورک با یک سیستم خودکار بازسازی کند. حالا بیشتر بر روی مراکز جدید تمرکز می کند که در آنها می تواند از همان اول به شکل اتوماسیون پیش برود. از ۴۰ رستورانی که این شرکت قصد دارد در سال ۲۰۲۵ افتتاح کند، انتظار می رود حدود نیمی از رستوران ها به شکل خودکار ساخته شوند.
مدیران این رستوران های زنجیره ای می گویند که این سیستم ارزشش را دارد. آشپزخانه خودکار می تواند ۵۰۰ وعده را در یک ساعت تولید نماید، در مقایسه با حداکثر سرعت انسان ها که در حدود ۳۰۰ مورد است و مکان هایی که خودکار هستند، بسیار سودآورترند.
حرکت بسمت اتوماسیون کردن رستوران ها می تواند به صرفه جویی سالانه ۱۲ میلیارد دلار دستمزد منجر شود. این در شرایطی است که باآنکه این دستمزدها اغلب ناچیز است، اما برای میلیونها نفر که تحصیلات دانشگاهی یا مهارت های دیگر ندارند، می تواند راه نجاتی باشد.



منبع:

1403/10/04
10:19:49
5.0 / 5
8
تگهای خبر: استاندارد , دستگاه , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری