واشنگتن پست گزارش داد:

روسیه مقصر اصلی حملات سایبری المپیك زمستانی ۲۰۱۸

روسیه مقصر اصلی حملات سایبری المپیك زمستانی ۲۰۱۸

وب كنفرانس: طبق برخی گزارش ها، هكرهای روسی مسئول حملات سایبری به زیرساخت های كامپیوتری در بازی های المپیك زمستانی ۲۰۱۸ كره جنوبی بوده اند.



به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت theverge، سونگ بایك - سخنگوی بازی های المپیك زمستانی ۲۰۱۸ - كه در شهر پیونگ چانگ كره جنوبی برگزار شد، پیشتر اعلام نموده بود كه چند روز پیش از افتتاحیه بازی های المپیك زمستانی هم هكرها به سیستم ها، كامپیوتر ها و نمایشگرهای حاضر در بازی های المپیك حمله كرده بودند كه همگی حاكی از قوت گرفتن احتمال یك سری حملات سایبری از جانب هكرهای كره شمالی بود.

اكنون واشنگتن پست گزارش داده است كه مقامات رسمی اطلاعاتی در ایالات متحده آمریكا به این نتیجه رسیده اند كه هكرها و مجرمان سایبری روسیه پشت حملات سایبری به بازی های المپیك بوده اند.

این هكرها توانسته اند به بیش از ۳۰۰ كامپیوتر و تجهیزات كامپیوتری در خلال این بازی ها دسترسی یافته، روترهای اینترنتی را هك كنند و بدافزارهای خاصی را برروی سیستم های المپیك زمستانی كره جنوبی بر جای بگذارند كه قادر است اطلاعات محرمانه و مالی خیلی از آن ها را به سرقت ببرد.

طبق این گزارش ها، هكرها روسی تلاش داشتند كه با جعل IP آدرس های خود، هكرهای كره شمالی را مسئول و مقصر این حملات سایبری جلوه دهند.

بعد از آن همه انگشت های افترا كه به سمت هكرهایی از جانب دولت كره شمالی نشانه رفت با اینكه پیونگ یانگ تمامی این اتهامات را تاكنون رد كرده است، اما همچنان مقامات خیلی از شركت ها و سازمان های خصوصی و دولتی در جهان بعد از آنكه اطلاعاتشان به سرقت می رود یا وب سایت و سرورهایشان هك می شوند، كره شمالی را مقصر می دانند. البته این اتهامات هم بی جهت نبوده است چراكه در حملات سایبری خطرناك و مخربی كه در طول سالیان گذشته رخ داده است، ردپای هكرهای تحت حمایت دولت كره شمالی به چشم می خورد.

از جمله مهم ترین این حملات سایبری می توان به باج افزار و بدافزار واناكرای اشاره نمود كه تابحال بیش از ۲۰۰ هزار كامپیوتر و سیستم را در بیش از ۱۵۰ كشور جهان مورد حمله قرار داده و اطلاعات خصوصی و محرمانه آن ها را به سرقت برده و یا از آنها سوءاستفاده كرده اند.

حملات سایبری در سال قبل بوسیله واناكرای به كشورها، سازمان ها و شركت های بسیاری حمله كرد و خسارات جبران ناپذیری را برای آن ها برجای گذاشت. باج افزار واناكرای با استفاده از حفره های امنیتی كه در ویندوز وجود دارد، فایل های كاربران را رمزگذاری كرده و برای جلوگیری از حذف داده ها، ۳۰۰ دلار به صورت بیت كوین طلب می كرد.

تاكنون كره شمالی همواره متهم ردیف اول یكی از معروف ترین و هولناك ترین حملات سایبری به شمار آمده است كه در سال قبل ۲۰۱۷ میلادی رخ داد و موسوم به حمله سایبری واناكرای wannacry بود.

روسیه كه از ورود به بازی های المپیك زمستانی به علت دوپینگ منع شده است، چند روز پیش از مراسم افتتاحیه اعلام نموده بود: هرگونه افترا در رابطه با حمله سایبری توسط هكرهای روسی به ساختارهای زیربنایی در رابطه با بازی های المپیك پیونگ چانگ بی پایه و اساس است.

با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از جانب هكرها، كشورهای مختلف زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته اند و صدمه ها و خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند. آمار حملات سایبری و هك در سال قبل میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است.






1396/12/07
17:05:55
5.0 / 5
5701
تگهای خبر: سایبر , هكر , وب سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری