راه اندازی بزرگترین مزرعه پردازش تا انتهای سال

راه اندازی بزرگترین مزرعه پردازش تا انتهای سال

وب کنفرانس: دنیای علم و فناوری در ایران و جهان در روزی که گذشت، شاهد اخبار گوناگونی بود که در این بسته خبری به مرور آنها می پردازیم.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا، امروز چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳ دنیای علم و فناوری خبرهای قابل توجهی برای ما داشت که در بسته خبری امروز به مرور کوتاه آنها می پردازیم.
ایجاد بزرگترین مزرعه پردازش تا آخر سال، صادرات تجهیزات میکروالکترونیک ایرانی به ناسا و MIT و رتبه پنجمی ایران در تولید علم نانو و بیست و هفتمی در ثبت اختراع از مهم ترین اخبار ایران و از هوا کره گرفتن شرکت بیل گیس، منجمد کردن یک میکروسکوپ برای نخستین بار و چاره ای برای جلوگیری از اووردوز از مهم ترین اخبار مهم جهان امروز بودند که در ادامه بطور خلاصه آنها را از نظر می گذرانیم.
گفتنی ست که شما مخاطبان گرامی می توانید با لمس هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمده است، بصورت مستقیم به خبر مورد نظر خود هدایت و از مشروح آن مطلع شوید.
ایجاد بزرگترین مزرعه پردازش تا پایان سال/جزئیات ۴ برنامه کشوری برای توسعه هوش مصنوعی
دبیر شورا و رییس سازمان ملی راهبری هوش مصنوعی با اشاره به برنامه های این سازمان از راه اندازی یک مزرعه پردازشی بزرگ تا انتهای سال جاری آگاهی داد و اظهار داشت: در عرصه الگوریتم ما از فرصت وجود نیروهای انسانی متخصص برخورداریم و در عرصه سرمایه گذاری نیز می توانیم از فرصت اعتبار مالیاتی بهره مند شویم.
شرکت بیل گیتس از هوا کره می گیرد!
استارت آپی که بیل گیتس فناور ثروتمند مشهور روی آن سرمایه گزاری نموده، توانسته است از هوای رقیق کره و سایر چربی های خوشمزه را بگیرد.
رتبه پنجمی ایران در تولید علم نانو و بیست و هفتمی در ثبت اختراع
برمبنای آخرین گزارش انتشار یافته از وضعیت تولید علم و فناوری ایران در عرصه نانو در سال ۲۰۲۳، ایران هر چند در تولید علم در رتبه پنجم جهانی ایستاده، ولی در ثبت پتنت امریکا در پله «بیست و هفتم» قرار داشته و در دفتر ثبت پتنت اروپا هیچ اختراعی در رابطه با فناوری نانو ثبت نکرده است.
دانشمندان برای نخستین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند
دانشمندان ژاپنی برای انجام مطالعه ای بر روی شکل یخ برای نخستین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند.
صادرات تجهیزات میکروالکترونیک ایرانی به ناسا و MIT
معاون برنامه ملی میکروالکترونیک از موفقیت شرکت های این حوزه در بخش صادرات آگاهی داد و تصریح کرد: این شرکتها موفق به صادرات تجهیزات به ناسا و MIT شده اند، ضمن آنکه ۱۵ دفتر را نیز در اقصی نقاط جهان به وجود آورده اند.
تکرار تجربه ۲۰ ساله ستاد نانو در پشتیبانی از فناوران حوزه میکروالکترونیک
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو با اعلان اینکه سال قبل با کمک بنیاد علم ایران از ۲۵ طرح در رابطه با حوزه میکروالکترونیک حمایت کردیم، اشاره کرد: ما در این راه معطل یک بخش نمی مانیم و به عنوان نهاد دولتی، شریک تیم ها، شرکتها و مجموعه ها نمی شویم و این برای ما یک خط قرمز است، ولی حمایت های خودرا از آنها خواهیم داشت.
کشف سیاره ای که شاید خانه حیات بیگانه باشد
«تلسکوپ فضایی جیمز وب» یک سیاره را در فاصله ۴۸ سال نوری از زمین کشف کرده است که شاید شرایط مناسبی را برای پناه دادن به حیات بیگانه داشته باشد.
جلیقه ای که کولر دارد!
یک جلیقه نوآورانه به نام کوجک(Koojack) برای روزهای گرم و داغ تابستان طراحی شده تا افراد را در هنگام راه رفتن و دویدن در هوای گرم، خنک نگه دارد. این جلیقه قادر می باشد ظرف چند ثانیه فرد را خنک کند.
ستاره شناسان سرعت چرخش کهکشان راه شیری را اندازه گیری کردند
این چرخش احتمالاً نتیجه برخورد با کهکشان دیگری در میلیاردها سال پیش است.
دست یابی دانشمندان به چاره ای برای جلوگیری از اوردوز
دانشمندان بتازگی کشف کرده اند که یک داروی جدید می تواند قدرت معکوس کردن مصرف بیش از اندازه مواد افیونی را که تحت عنوان اوردوز(Overdose) شناخته می شود، داشته باشد.
ماموریت ناسا برای کشف منشاء امواج رادیویی مرموز خورشید
ناسا می خواهد ماموریت «CURIE» را برای مطالعه اسرار مربوط به منشاء امواج رادیویی خورشید شروع کند.
موشک «آریان ۶» پرتاب شد
«آژانس فضایی اروپا» روز ۹ ژوئیه موشک «آریان ۶» را به همراه چندین کیوبست به فضا پرتاب کرد.
فرود موشک «استارشیپ» یخ آب ماه را آلوده خواهد کرد
یک پژوهش جدید نشان میدهد که فرود آمدن موشک بزرگ «استارشیپ» روی ماه، با آلوده کردن یخ آب ممکنست توانایی درک منشاء رگولیت یخی را کم کند یا حتی از بین ببرد.
بررسی چالش های توسعه میکروالکترونیک در فبگاه صنعت
مدیر ترویج صنعتی ستاد نانو از بررسی چالش های توسعه صنعت میکروالکترونیک در نشست فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری میکرو الکترونیک و نیمه هادی آگاهی داد.
این گیاه در آمریکا منقرض شد!
بالا آمدن دریاها موجب انقراض نخستین گیاه در ایالات متحده که یک کاکتوس نادر ۶ متری بود، شد.
دانش بنیان صادرات محور؛ رویکرد وزارت صمت برای نفوذ فناوری
معاون هماهنگی و کسب وکار وزارت صمت اظهار داشت: ما هیچ راهی نداریم جز این که کشور را به سمت دانش بنیان صادرات محور سوق دهیم و برای تحقق آن نیاز است تا مرزهای صادراتی کشور توسعه داده شود که با اهمیت ترین پیشران آن نیز شرکت های دانش بنیان هستند.




منبع:

1403/04/21
12:04:21
5.0 / 5
230
تگهای خبر: الكترونیك , پژوهش , پشتیبان , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینکهای وب كنفرانس
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری