توقف پروژه هواپیمای 100 تا 150 نفره در دانشگاه امیركبیر

توقف پروژه هواپیمای 100 تا 150 نفره در دانشگاه امیركبیر

به گزارش وب كنفرانس رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر با اشاره به توقف پروژه كلان ملی طراحی و ساخت هواپیمای 100 تا 150 نفره در این دانشگاه، اظهار داشت: بعد از پرتاب ناموفق ماهواره ˮپیامˮ طراحی و ساخت ماهواره دوم را در دستور كار قرار داریم.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، دكتر احمد معتمدی امروز در هجدهمین كنفرانس ملی انجمن هوا و فضا كه در دانشگاه امیركبیر برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه در حوزه تربیت نیروی انسانی و توسعه فناوری، اضافه كرد: این دانشگاه جزو نخستین دانشگاه هایی بوده است كه به صورت مستقل مبادرت به راه اندازی دانشكده هوا و فضا كرده است و بتازگی نیز دانشكده ها را در چارچوب پردیس های تخصصی در كنار یكدیگر قرار داده است.
وی افزود: كنار هم قرار دادن دانشكده هوا و فضا و مكانیك و مهندسی دریا همچون برنامه های ما بوده كه این اصل سبب تقویت این حوزه ها شده است.
معتمدی با تاكید بر این كه این دانشكده در خیلی از پروژه های كلان ملی مشاركت داشته است، اظهار نمود: پروژه كلان طراحی و ساخت هواپیمای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره همچون طرح های این دانشكده بوده است كه متاسفانه گرفتار ركود شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر با اشاره به كارهای این دانشگاه در حوزه هوا و فضا، اظهار نمود: ماهواره "پیام یك" همچون دستاوردهای ما بوده است كه در طول ۱۱ سال پژوهشگران این دانشگاه بر روی آن فعالیت داشته اند.
وی با اشاره به پرتاب ناموفق این ماهواره، اشاره كرد: در صورتیكه ماهواره بر در مدت چند ثانیه عملكرد بهتری داشت و اشكالاتی در پرتابگر ایجاد نمی شد، این ماهواره می توانست در مدار قرار گیرد.
معتمدی با اشاره به طراحی و ساخت ماهواره دوم در این دانشگاه، اشاره كرد: ماهواره دوم این دانشگاه سنجش از دور و با دقت یك متر است و از نظر فناوری در كلاس بالاتری نسبت به "پیام" خواهد بود.
وی، وزن این ماهواره را ۲۰۰ كیلوگرم دانست و اظهار داشت: برمبنای پیش بینی ها در مدت ۴ تا ۵ سال آینده این ماهواره آماده تحویل می شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر همین طور بازبینی برنامه های آموزشی را از دیگر برنامه های این دانشگاه نام برد و اظهار داشت: امیدواریم با این اقدامات، برنامه های علمی برای كشور مثمرثمر باشد.




منبع:

1398/11/17
14:30:38
5.0 / 5
4701
تگهای خبر: پژوهش , طراحی , فناوری , كنفرانس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری