عاقبت تهدیدهای اینترنتی!

عاقبت تهدیدهای اینترنتی!

وب كنفرانس: امكان دارد تصور كنید اتفاقاتی كه در فضای مجازی رخ می دهد تنها منحصر به همان فضاست و مشكلاتی كه برایتان پیش می آید، قابل پیگیری نیست، در حالیكه اگر كسی در شبكه های اجتماعی و فضای مجازی حتی شما را تهدید كند، می توانید این مورد را از نظر قانونی پیگیری كنید.


به گزارش وب كنفرانس به نقل از ایسنا، جرایم كامپیوتری، سوءاستفاده از كامپیوتر با هدف اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی را شامل می گردد كه برای هریك از آن ها در قوانین جرایم كامپیوتری مجازاتی در نظر گرفته شده است. قانون جرایم كامپیوتر ای هم در سال ۱۳۸۸ برای تعیین مصادیق استفاده مجرمانه از سامانه های كامپیوتری و مخابراتی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. از طرفی قانون مجازات اسلامی هم مجازات هایی را برای موارد این چنینی در نظر گرفته است.

از این رو، تهدید به انجام عملی كه امكان دارد باعث ضرر آبرویی یا شرافتی یا افشای اسرار خانوادگی شود، خواه تهدیدكننده به این واسطه، تقاضای مال به قصد اخاذی كرده و یا نكرده باشد، جرم مستقلی است كه بر مبنای ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی تا ۷۴ ضربه شلاق و یا تا دو سال حبس برای آن در نظرگرفته شده است.

بنابراین همین كه كسی شما را تهدید به افشای اطلاعات خصوصی (شامل عكس ها، متن چت ها، صدای ضبط شده، فیلم و...) كرده باشد، حتی اگر هیچگاه آن عمل را انجام ندهد (كه در اكثریت مواقع این تهدیدات هیچگاه عملی نمی شوند)، ارتكاب جرم «تهدید» از جانب او قطعی و برای شما قابل شكایت و پیگیری است.

برخلاف تصور عموم كه متن گفت وگو در شبكه های اجتماعی، ای میل، صدای ضبط شده و فیلم را جزو دلایل قابل استناد به شمار نمی آورند، قانون، «ادله الكترونیكی» را به رسمیت شناخته است؛ ازاین رو اگر كسی خانواده شما و فرزندانتان را در شبكه های اجتماعی یا تلفن همراه یا ای میل، تهدید كرده است، باید بدانید تمام این محتواها در دادگاه بعنوان دلیل از شما و ضد شخص تهدیدكننده پذیرفته خواهند شد.

دادگاه، با مكانیسم مشخصی كه توسط كارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد، صحت مدارك شما را بررسی نموده و درصورت تائید، ملاك و مبنای صدور حكم قرار خواهد گرفت. پس اگر از جانب كسی با تهدیدی در شبكه های اجتماعی و فضای مجازی مواجه شدید، می توانید با استفاده از دادسرا اقدام كنید و یا با استفاده از سایت پلیس فتا مبحث را پیگیری كنید.




1397/06/24
15:43:30
5.0 / 5
4594
تگهای خبر: الكترونیك , اینترنت , فضای مجازی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری