خداحافظی نجارها با مداد پشت گوش!
وب کنفرانس: یک سیستم جدید که برای مساعدت با نجاری تولید شده است، با بهره بردن از فناوری واقعیت افزوده(AR) نیاز به مداد و متر را برای نجاران از بین می برد.
به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا، ربات های چوب بُر کارخانه ای ممکنست قادر به انجام کارهای نجاری بصورت سریع و پیچیده باشند، اما گرانقیمت هستند. بعلاوه، نجاران واقعی را از کار بیکار می کنند.
حال یکی از دانشجویان دانشگاه EPFL سوئیس یک سیستم واقعیت افزوده جدید ابداع کرده است که با هدایت دقیق دست های نجاران، تفاوت را رقم می زند و نیاز قدیمی آنها به مداد و متر را از بین می برد.
این سیستم توسط «آندریا ستیمی»(Andrea Settimi) و همکارانش در دانشگاه EPFL سوئیس توسعه داده شده است و به عنوان «نجاری افزوده»(Augmented Carpentry) شناخته می شود.
از نظر سخت افزاری، عمدتا از تبلتی تشکیل شده است که بر روی اره یا ابزار برقی دیگری که توسط نجار استفاده می شود، نصب می شود و در صورت لزوم می توان آن تبلت را از ابزاری به ابزار دیگر جابجا کرد.
کاربران با بهره گیری از دوربین تبلت برای اسکن هر تکه چوبی که روی آن کار می کنند، شروع می کنند که به نرم افزار «نجاری افزوده» اجازه می دهد تا بداند با چه چیزی باید کار کند. سپس روی هر قطعه یک نشانگر می چسبانند. این کار به سیستم اجازه می دهد بعداً آن نقطه را شناسایی کند و جهت آنرا در فضای سه بعدی تشخیص دهد.
در نهایت، کاربر نقشه های پروژه نجاری را بارگذاری می کند. هنگامی که نجار متعاقباً هر یک از تکه های چوب را روی صفحه تبلت مشاهده می کند، روی شیء با خطوطی با رنگ های متفاوت پوشانده می شود که دقیقاً محل برش ها را همراه با عمق، زاویه، طول و سایر اطلاعات هر برش نشان میدهد.
این خطوط تا کسری از میلی متر دقیق هستند و روی چوب نمایش داده می شوند؛ حتی زمانی که زاویه دوربین به همراه دید کاربر تغییر می کند.
با اهمیت تر از همه این که دیگر نجار نیاز به اندازه گیری یا کشیدن خط روی چوب ندارد.
یکی از چالش های بزرگی که سازندگان با آن مواجه بودند، آموزش الگوریتم های بینش کامپیوتری بود تا ابزارهای غیر در رابطه با پروژه و تکه های چوب قابل مشاهده در پس زمینه هر عکس را نادیده بگیرند، چونکه یک کارگاه نجاری یا کارخانه چوب بری پر از چنین حواس پرتی هایی است.
امید است که پلت فرم حاصل به زودی به شرکت های ساختمانی کوچک تر کمک نماید که با شرکت های بزرگ تری که بودجه بیشتری دارند، رقابت کنند. در عین حال که نجاران آنرا به کار می گیرند.
ستیمی می گوید: «نجاری افزوده» با بهره گیری از پتانسیل همکاری انسان و ماشین برای نجاری مدرن و طراحی سازه های چوبی می تواند اطمینان حاصل کند که اپراتورهای انسانی در این پروسه مشارکت دارند، بدین سبب روش های نجاری دیجیتالی را ترویج می دهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب