ساخت ۳۰ هزار ربات سرآشپز که در عرض ۳ دقیقه غذا می پزند

ساخت ۳۰ هزار ربات سرآشپز که در عرض ۳ دقیقه غذا می پزند

به گزارش وب کنفرانس، یک شرکت هنگ کنگی می خواهد ۳۰ هزار ربات سرآشپز بسازد که می توانند در عرض سه دقیقه غذا بپزند.


به گزارش وب کنفرانس به نقل از ایسنا، چنین سیستمی می تواند جایگزین سه سرآشپز شود و بیشتر از ۲۰۰ مدل غذا، را به شکل کاملا خودکار آماده کند.
به نقل از آی ای، در عصر افزایش هزینه های عملیاتی و کمبود نیروی کار، شرکت Hestia Technology Limited که در سال ۲۰۱۸ بوسیله ی یک استاد شیمی در هنگ کنگ تاسیس شد، با سیستم های نوآورانه آشپزخانه رباتیک خود می خواهد دنیای آشپزی را متحول کند.
Hestia می خواهد عملکرد رستوران ها را برای بهبود کارآمدی و دسترسی و در عین حال عرضه غذاهای سنتی چینی و بین المللی، خودکار کند.
در نسل پنجمی که به تازگی بوجود آمده است، ربات ها در آشپزخانه کاملا خودکار این شرکت، تمام جنبه های پخت و پز، همچون آماده سازی مواد اولیه، سرو و تمیز کردن را انجام می دهند و این فرایند را بدون احتیاج به دخالت انسان ساده تر می کنند.
به قول یک رسانه چینی، هدف آن تولید ۳۰ هزار دستگاه و درآمد ۲۵۶ میلیون دلاری است.

آشپزخانه خودکار

آشپزخانه کاملا خودکار Hestia از چندین جزء کلیدی تشکیل شده است: یک اتاقک، یک تسمه نقاله و یک مولتی کوکر. با اینها، این سیستم می تواند جایگزین سه سرآشپز شود و بیشتر از ۲۰۰ مدل غذا تهیه نماید.
ربات ها برای انجام هر کاری در فرایند پخت و پز طراحی شده اند. ربات بعد از انتخاب یک غذا، مواد از قبل بسته بندی شده را مورد استفاده قرار می دهد، روغن و ادویه ها را اضافه می کند، سرخ کرده یا تفت می دهد، سس را غلیظ می کند و غذا را سرو می کند.
بعد از اتمام پخت، ربات به صورت خودکار تجهیزات را در کمتر از ۱۵ ثانیه شستشو می دهد و اطمینان حاصل می کند که غذای بعدی می تواند به سرعت آماده شود.
راز این کارآمدی در فناوری انحصاری Hestia نهفته است که به سیستم اجازه می دهد زمان پخت، دما و مقدار مواد را به صورت دقیق کنترل کند.
ربات ها می توانند ۶۰ غذا را در ساعت تهیه کنند، که سبب می شود برای ساعات کاری پرمشغله، بسیار پرارزش باشند.
این ربات ها با در نظر گرفتن پایداری و مقرون به صرفه بودن طراحی شده اند. در یک آشپزخانه سنتی، ناهماهنگی در اندازه گیری مواد، زمان پخت و مصرف انرژی می تواند منجر به اتلاف و افزایش هزینه های عملیاتی شود.
به قول این شرکت، سیستم های آن برای از بین بردن این مشکلات با بهره گیری از هوش مصنوعی برای بهینه سازی فرایند پخت و پز طراحی شده اند. این منجر به صرفه جویی قابل توجهی می شود و تا ۵۰ درصد در هزینه های انرژی، ۶۶ درصد در هزینه های نیروی کار، ۶۰ درصد در مصرف روغن و ۶۵ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود.
علاوه بر این، ربات ها با کاهش احتیاج به مداخله انسان در آشپزخانه، از مشکلات رایج در سلامت شغلی سرآشپزها مانند سوختگی، رگ های واریسی جلوگیری می کنند.
این به کارکنان آشپزخانه اجازه می دهد تا بر جنبه های خلاقانه تر و مدیریت رستوران، بهبود کارآمدی عملیاتی و رضایت مشتری تمرکز کنند.

سیستم ابری

سیستم Hestia همینطور دارای SyncKitchen Cloud است، یک پلت فرم مبتنی بر ابر که به اپراتورهای رستوران امکان دسترسی به کتابخانه وسیعی از دستور العمل های بوجود آمده توسط سرآشپزهای برتر را می دهد. از راه این پلتفرم، رستوران داران می توانند به سادگی دستورالعمل ها را با تنظیم سطح چاشنی، زمان پخت و پز و دما تطبیق دهند که امکان معرفی بی وقفه گزینه هایی در منوی جدید و سفارشی سازی غذاهای موجود را فراهم می آورد.



1403/06/29
10:41:31
5.0 / 5
13
تگهای خبر: دستگاه , سیستم , شركت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لینکهای وب كنفرانس
WebMeet

webmeet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت وب كنفرانس محفوظ است

وب كنفرانس

کنفرانس تحت وب و چت تصویری